Ervaringen

Ervaring van Ischa   –   23-06-2014        Het gaat heel goed met Chifae; ik heb 2 weken geleden praktijkexamen (Deurne) met haar afgerond met een zeer positief advies. Ze doet het echt stukken beter, ook na de sprong toont ze geen protest meer en is heel rustig geworden. Ze heeft nog wel wat moeite met de lengtebuiging maar dat wordt ook al beter.

Ervaring van Marlijn  –   5-01-2014        Nou … de massages hebben zeker geholpen, vandaag in de prijzen gevallen en door naar de regiokampioenschappen ! Ik ben als derde geëindigd van Kring Salland en vond dit wel even leuk om te vertellen.

Ervaring van Britt  –  28-06-2013    Hier even een mailtje over Serano. Hij loopt nog steeds super ! Nu wel wat losser vanuit de achterhand dus heel erg positief over de massage ! Nogmaals bedankt.

Vervolg ervaring van Eddie  –  07-03-2013   Gisteren heb ik hem voor de eerste keer dit jaar weer voor de kar gehad en het ging hardstikke goed; volgens mij trekt hij nog niet naar rechts.

Ervaring van José en Annemieke   –  06-02-2013   Al na de eerste massage was Vancor  losser, makkelijker te sturen, vrolijker, alerter, hoefden we zelf minder te doen, geen zweep meer nodig en ging hij achter de oren zweten. Doorzitten is lastiger omdat hij nu hoger opgooit. Na de tweede massage ging hij ook op de hals zweten, werd ondeugend en was nog blijer en aanhankelijker. Echt een aanrader !

Ervaring van Eddie   –  12-11-2012    Batijn liep perfect, het ging hardstikke goed en wat misschien nog wel het mooiste was; hij trekt niet meer naar rechts. Nu nog even afwachten of dit zo blijft.